Rijksweg 574 3630 Maasmechelen
+3289763242
AUDIO / HIFI >> CD-speler >> Pioneer >> PD-70AE Zilver
Pioneer PD-70AE Zilver
PDF pagina
Productbeschrijving:

Bij de PD-70AE heeft het Pioneer ontwikkelingsteam niets aan het toeval overgelaten en consequent slechts één doel nagestreefd: de optimale stereoweergave van CD's en SACD's. Het gevolg hiervan is al merkbaar bij het eerste contact met de speler, die maar liefst 18 kg weegt en de schijven aanneemt via een lade uit massief aluminium. De behuizing met dubbele bodem, drie interne modules en ingekapseld aluminium loopwerkblok creëert de perfecte, trillingsvrije mechanische basis; aparte voedingen voor de digitale en analoge schakelingenzones garanderen loepzuivere voedingsspanningen. Van het uitlezen van de gegevens met Pioneer's eigen loopwerksoftware tot de krachtige eindversterkers; alles is state-of-the-art en werd in  maandenlange luistersessies met Europese en Japanse teams zorgvuldig op elkaar afgestemd. Als D/A-converter dienen twee in dubbel-monobedrijf ingezette exemplaren van de edele ESS9026PRO, die algemeen wordt beschouwd als één van de meest accurate en vervormingsarmste DAC-chips op de markt. De analoge sectie is volledig symmetrisch ontworpen en levert het muzieksignaal naar keuze via de XLR-aansluitingen of de inschakelbare RCA-contacten, die dankzij de massieve constructie en zware kabels voor een zekere aansluiting zorgen. Voor verdere digitale bronnen (bv. een satellietontvanger of streamer) zijn bovendien een optische en coaxiale digitale ingang beschikbaar; op die manier kan nog meer muziek voordeel halen uit de ultieme D/A-conversie van de PD-70AE.


€ 2499,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :43,5 cm
CD-wisselaar :
Diepte :41,3 cm
Aantal XLR-uitgangen (Gebalanceerd) :1
Geschikt voor multiroom :
Gewicht :18,5 kg
Hoofdtelefoonaansluiting :
Hoogte :14,2 cm
Kleur :Zilver
Aantal optische ingangen :1
Streaming muziekdiensten :
USB-aansluiting :
Wi-Fi :
Aantal analoge lijningangen (RCA) :1
Aantal analoge lijnuitgangen (RCA) :1
Afspelen van MP3 :
Aantal coaxiale ingangen :1
Aantal coaxiale uitgangen :1
Aantal optische uitgangen :1
Afspelen van media :CD , SACD , CD-R , CD-RW
Nieuwsberichten
Oktober 2020
Het is nog even wachten tot mei 2021, maar dan introduceert Loewe zijn nieuwe instapreeks van oled tv’s bild i. De reeks bevat een 48 inch model dat 1999 euro gaat kosten.
lees meer...
Oktober 2020
Loewe komt vanaf volgend jaar met een volledig vernieuwd gamma van audioproducten waaronder slimme radio’s, soundbars en speakers voor multiroom muziek en de thuisbioscoop.
lees meer...
September 2020
Met de lancering van de streamingdienst Disney+ in België laat Philips weten dat de Disney+ app verkrijgbaar is voor een hele reeks televisies van het merk.
lees meer...
September 2020
Met de HX700 en HX710 gaat Panasonic voor de eerste maal het smart tv-platform Android TV introduceren op zijn tv’s in Europa.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
Op zijn virtuele IFA-event “Life Unstoppable” toonde Samsung een glimps van een nieuwe reeks ultra short throw 4K laserprojectoren, de Premiere.
lees meer...
September 2020
De vierde generatie van de P5-processor doet voortaan een beroep op een nieuwe AI-chip die via machine learning de beeldkwaliteit van de nieuwste Philips tv, de OLED+935, weer een stapje hoger brengt.
lees meer...
September 2020
Het was geen groot geheim meer dat de OLED+935 Philips’ nieuwste topmodel oled televisie zou worden, nadat het midden augustus een EISA Award voor de beste Home Theater tv in de wacht sleepte.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...